Etichete: epson l3150, produsului imprimanta, epson r3000, l355, l1300, imprimanta, epson printer, logic pro x, capul de imprimare epson, fa04010 cablu.

65.13lei 72.37lei
  • In stoc
  • m899


  • Tensiune: 220V
  • Nume De Brand: Dusuny
  • Numărul De Model: epson l355
  • Origine: NC(de Origine)

Imprimanta Logica Mama Bord Pentru Epson L355 Formatare bord Bord Principal

Renovat

Transport:

Ne va livra comanda dvs. în termen de 1-3 zile lucrătoare de la primirea de plată.Dacă nu suntem în stare să facem așa, un mesaj va fi trimis la cumpărător.

Vom folosi mai jos serviciu de transport maritim.Dacă preferați să o utilizați nu este disponibil atunci când plasați comanda, pls contactati-ne.

China Post airmail : în mod normal va dura 30-60 de zile pentru a livra.Ea variază pentru diferite țări.De urmărire este disponibil numai pentru unele țări, vom mesaj de urmărire site-ul dacă nu pot fi urmărite

Epacket: numai pot fi expediate în Statele Unite ale americii.În mod normal, durează în jur de 10-15 zile pentru a livra.Pot fi urmărite la USPS-ul

EMS : disponibil numai pentru unele țări.În mod normal în jurul valorii de 10-15 zile.Pot fi urmărite la EMS-ul

DHL/FEdex economiei : în mod normal de 7-10 zile zile lucrătoare.Pot fi urmărite la dhl sau fedex-ul

Fedex Express mai am: pentru SUA și Canada 2-3 zile lucrătoare.În Europa de 3-5 zile lucrătoare.În alte țări, pls contactati-ne.Pot fi urmărite la fedex-ul

Timpul de livrare indicat mai sus este în medie de timp și, uneori, excepție s-ar putea întâmpla din diverse motive – Vamale întârziere, vreme rea, sezonul de vârf.Pls contactati-ne este orice este nevoie de asistență.

Plata:

Acceptam alipay aici.

Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

De asemenea, vom accepta Paypal, T/T, Western Union - pls contactati-ne pentru a obține detalii în cazul în care preferați aceste metode de plată.

Termeni:

30 de zile Garantie.Cumpara cu incredere.

Toate elementele sunt de 30 de zile de garanție dacă nu se specifică în descrierea produsului.Cumpărătorul poate returna element defect de schimb sau de restituire

Noi oferim 30 de zile banii înapoi de garantare și cumpărătorul poate returna element neutilizate pentru rambursare.Poștale nu este rambursabil.

Vom încerca cele mai bune noastre de a oferi cele mai bune produse și cele mai bune servicii.În cazul în care există orice problemă cu tranzacția, pls contactati-ne înainte de a părăsi feedback-ul negativ sau deschide caz.

Cumpărătorii internaționale: taxe de import, taxe vamale și taxe nu sunt incluse în prețul sau poștale.Aceste taxe sunt cumpărătorului responsabilități.Pls verifica cu țara ta e biroul Vamal să știu ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a cumpăra articole.

Cumpărător Serios Numai.Vă rog să vă puneți licitați doar dacă sunteți de acord cu toți termenii de mai sus.Johans1268
2020-11-12
5/5
Inserted into the printer, the printer earned.
Worms1946
2020-08-24
5/5
Пришла плата быстро, упаковано хорошо, в антистатический пакет. С тестом печати, видимо все таки проверяют платы перед отправкой. Плата естественно не новая, но работает пока исправно.
Maite Gasbarro
2020-10-23
5/5
Very fast delivery show still not tested but top
Huynhvienphuc
2020-12-21
5/5
Good product
Mvalencia 63
2020-09-15
5/5
All good board installed all works recommend

Scrie o recenzie

Produse similare