Etichete: ferăstrău lemn, burghiu partea, 6 inch gaura văzut, Văzut, coadă de rândunică jig, unealta lama, lemn, ferăstraie gaura pic de prelucrare a lemnului, japoneze văzut din lemn, electr văzut, coada de porc.

68.52lei 118.13lei
 • In stoc
 • m887


 • Caracteristici: Multifunctional(Multifuncțional)
 • Nume De Brand: WALFRONT
 • Numărul De Model: Lamă Oscilantă
 • Tip: Gaura Văzut
 • Material: OȚEL
 • Origine: NC(de Origine)
 • DIY Consumabile: Prelucrarea lemnului
 • Caracteristică: Văzut Accesorii
 • Greutate: Mix Oscillating Blade Kit

40 buc/set Oscilant Unealta a Văzut Lemn Lame Instrument de Putere Biți Accesorii Unealta de Putere Bit Testere Ferăstrău de Mână Testereler

Descriere:

Forma conceput permite aceste lame pentru a arunca cu ușurință taie în material, în orice loc, fără a deteriora opuse pereti sau suprafete.Aceasta permite utilizatorilor pentru a se potrivi o mare varietate de oscilante accesorii, destinate cu montaj universal pentru utilizare pe mai multe branduri importante de oscilante instrumente.

Caracteristici: Fabricat din material de înaltă calitate , duritate mare și durată lungă de viață.Special conceput pentru montarea direct fit pentru mai multe tipuri de schimbare rapida multi funcția de instrumente de putere.Pentru îmbunătățirea acasă aplicații, cum ar fi tăierea de marmură și beton articulațiilor.Simțiți-vă liber pentru a le folosi în orice îmbunătățire acasă sau proiect profesional, vine cu rezultate perfecte.De asemenea, excelent pentru eliminarea mortar chiar în cele mai îndepărtate colțuri.

Caietul de sarcini:

1 buc plat muchie de cuțit răzuitor, cel mai bun de tăiere: covor, piele, linoleum, carton tăierea sau scoaterea din silicon, silicon și lipici.

1 buc culoare tăiat muchie de cuțit răzuitor, cel mai bun de tăiere: covor, piele, linoleum, carton tăierea sau scoaterea din silicon, silicon și lipici.Utilizați această culoare se taie racletă pentru a îndepărta adezivi, silicon, silicon sau orice alt material construi-up departe de un lucru dorit de suprafață.

1 buc 32 mm(1-1/4") E-cut standard văzut Lemn lama, cel mai bun de tăiere: lemn, laminate, moale, plastic, gips carton, fibra de sticla.Permite ușor de a plonja tăieturi în material, în orice loc.

1 buc 32 mm(1-1/4")precizie văzut Lemn lama, cel mai bun de tăiere: tăiere rapidă de esenta moale, lemn, laminate, moale, plastic, gips carton, fibra de sticla.Această lamă are viteză mare de tăiere și precizie datorită dublu rând de dinți.

1 buc 32 mm(1-1/4") Bi-metal, Lemn saw blade, cel mai bun de tăiere: lemn de esenta tare, lemn, si alte materiale lemnoase, chiar și cu unghiile.De asemenea, foarte potrivit pentru plastic și gips-carton.Bi-metal, dinți, offset, viteza mare de taiere.Extrem de durabil și robust.

1 buc 10mm(3/8") E-cut standard văzut Lemn lama, cel mai bun de tăiere: lemn, laminate, moale, plastic, gips carton, fibra de sticla.Permite ușor de a plonja tăieturi în material, în orice loc.

1 buc 20mm(3/4") E-cut standard văzut Lemn lama, cel mai bun de tăiere: lemn, laminate, moale, plastic, gips carton, fibra de sticla.Permite ușor de a plonja tăieturi în material, în orice loc.

1 buc 45mm(1-3/4")precizie văzut Lemn lama, cel mai bun de tăiere: tăiere rapidă de esenta moale, lemn, laminate, moale, plastic, gips carton, fibra de sticla.Această lamă are viteză mare de tăiere și precizie datorită dublu rând de dinți.

1 buc 45mm(1-3/4") E-cut standard văzut Lemn lama, cel mai bun de tăiere: lemn, laminate, moale, plastic, gips carton, fibra de sticla.Permite ușor de a plonja tăieturi în material, în orice loc.

1 buc 65mm(2-5/8") E-cut standard văzut Lemn lama, cel mai bun de tăiere: lemn, laminate, moale, plastic, gips carton, fibra de sticla.Permite ușor de a plonja tăieturi în material, în orice loc.

1 buc 88mm(3-1/2") segmentată HCS Lemn saw blade, cel mai bun de tăiere: hin metale, cuie, șuruburi, lemn, plastic, gips carton, fibra de sticla, laminate.Acest fierastrau circular Lemn lama este excelent pentru tăierea lemnului.

1 buc 88mm(3-1/2") culoare segmentate Lemn saw blade, cel mai bun de tăiere: hin metale, cuie, șuruburi, lemn, plastic, gips carton, fibra de sticla, laminate.Acest fierastrau circular Lemn lama este excelent pentru tăierea lemnului.

1 buc 64mm(2-1/2") flush taie carbură blade, cel mai bun de tăiere: gresie, mortar, beton, călit adezivi, ceramică și porțelan gresie cut-out.Design-ul(partea plată) vă permite acest tăietor de a lucra complet tot drumul în colțuri, fără a deteriora opuse pereti sau suprafete.

1 buc culoare tăietură triunghiulară carbură de rasp, cel mai bun de tăiere: mortar, subțire set mortar, călit adezivi, suprafete de beton și zidărie.

1 buc 81mm(3-1/8") degetul șlefuire pad, cel mai bun de tăiere: obs necesită cârlig și buclă de șmirghel.Design unic de acest pad vă permite să faci multi-instrument de șlefuire cu acest standard dimensiune atașament pad.

25pcs foi abrazive(60#, 80#, 120#, 180#, 240#), cel mai bun pentru tăiere: suprafața de finisare de muncă.Foi abrazive sunt special concepute pentru multifuncționale unelte electrice cu un pad de slefuire atașament.

Greutate: 370g(aprox.)

Pachetul Include:

1 Set x-a Văzut Lemn Lama Accesorii

Notă:

1. Vă rugăm să permiteți-1-2mm eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiectul real.Vă rugăm să luați cea reală ca standard.Scrie o recenzie

Produse similare