Etichete: sd ps vita slim, ps4 vr, laser ps4, cazul ps vita, Ps 4, sd2vita, ps vita autocolant, cutii ps vita jocuri, ps vita, jocul trece.

56.00lei
  • In stoc
  • m674


  • Nume De Brand: NICI unul

CU Ieșire Ridge Racer Pentru PS Vita de pe strada fanii de curse, care deține Sistemul "Vita", a venit o vacanță.Pompa de masini, câștiga în Concursuri de curse și provocare Alți jucători de pe rețea-toate acest lucru este posibil Pe drum, datorită portabil Funcționalitatea de Vita.Tensiune Curse

Seria Mare octant de curse ajunge la PlayStation Vita cu grafica minunat Și adrenalina de joc care Transmite cursa tensiune literalmente La vârful degetelor.ÎN acest joc Nu este totul, că iubitorii de nevoie "Chase": de mare viteză, vizite, Masini High end, precum Gameplay unic capacitățile.ÎN Combinate, toate aceste "chips-uri" de a crea Următorul nivel de curse de proiect, Posibil doar pe consola PS Vita.Participa la vizite single sau Se joace cu prietenii on-line-în Ridge Racer pentru "Vita" se poate și așa!

Caracteristici: Joc :

Impas Sponsorii.Single Campanii în înțelegerea obișnuită în joc Nu-ești liber să aleagă una dintre Patru sponsori în joc și apoi trebuie să Sarcini de trecere pentru partea selectată.Câștigătoare în vizite și se deplasează în Total de rating, de a crește, astfel, Rating sponsorul tău.

Upgrade Masini.Dezvoltatorii Incluse în joc plin jocul de rol Sistem.Trecerea de piese și de a câștiga Premiul locuri, puteți pompa Caracteristicile de masinile lor.De exemplu, victoria va crește Viteză.Astfel, mai mult Vă petreceți timpul în joc, mai ales Mașinăriile tale devin eficiente.

Roabă De pompare.Victoria În curse va permite, de asemenea, să stea "Upgrade-uri" la masini.Tot fluxul Împărțite în trei clase și puteți A face din oricare dintre cele cinci mașini de prezenta "Bestia".

Două tipuri Joc de rețea.ÎN Joc disponibil sincrone și asincrone Multiplayer.Pot juca direct cu Alți jucători, sau descărcați-l "Fantoma" și de a concura cu record Victoria lui este pe această cale.Scrie o recenzie

Produse similare