Etichete: formulă fără lactoză, fujifilm curea de încheietura mâinii, lada faruri 2110, lada grant de blocare a ușii, lada cuvinte frumoase, lada kalina fier de jucărie, lada granta fl lămpi, chilotei dantelă sutien, lăcuit cu vopsea albastru.

55.66lei
  • In stoc
  • m6165


  • Numele Departamentului: Unisex
  • Funcția: BRAȚELE
  • Cerere: Trage Coarda

Caietul de sarcini:

Avantajele ... benzile de Rezistență sunt incredibil de simple, dar ele sunt, de asemenea, extrem de eficient la lucru muschii.

Avea un antrenament eficient oriunde la domiciliu, sala de sport, sau în timp ce călătoresc sau în afara

Materiale sigure --- pull-up benzi sunt realizate din ingrediente naturale de emulsie, nostru inodor benzile de rezistență sunt complet inofensive pentru organism; antrenament noastre trupe au flexibilitate excelentă și a reveni la aspectul lor original, chiar și după intensiv de tragere și se întinde!

Pentru fitness, modelarea corpului, pierderea in greutate, antrenament de rezistenta, puterea de formare, recuperare postpartum, reabilitare a prejudiciului și mai mult

Mai multe Dimensiuni --- Există 4 culori diferite de benzi de tensiune pentru a distinge cu ușurință dimensiuni și utilizatorii pot combina mai multe benzi pentru a găsi ideal rezistență.

1 LB=0.4535924 KG

Galben: 8-15 kg

Roșu: 15-35 kg

Negru: 25-65 lbs

Violet:35-85 lbs

Verde: 50-125 lbs

Portocaliu: 80-230 lbs

Albastru: 65-175 lbs

Gri:230-280 lbs

Ușor și Portabil --- designul ușor și compact, împreună cu gratuit sac de depozitare asigură transport simplu, astfel încât utilizatorii pot lucra de oriunde le-ar dori.

Mutifunction --- asistate trage benzi set este excelent pentru puterea de formare, de terapie fizică, reabilitare, pilates și stretching.Adaugă banda elastica la orice putere de rutină pentru a contesta muschii, sau de a folosi pentru a ajuta la stretching pentru flexibilitate crescută și gama de mișcare.

Toate benzile sunt despre 208cm/81.89 inch lung și 0,45 cm/0.18 centimetru grosime.

Latimea de 1,3 cm la 6,3 cm, în funcție de putere.

Pachet:

1* Bandă De RezistențăScrie o recenzie

Produse similare