Etichete: 3m scotchlock, scotchlok conector de sârmă, j4115, kuu k2 laptop, conector de sârmă, 3m scotchlok, conector uy2, conector scotchlok, Priza 12v comutator, doxingye.

30.08lei 32.69lei
  • In stoc
  • m593


  • Nume De Brand: RiccoDi
  • Cerere: De Iluminat, De Telecomunicații
  • Pachet: Plastc cutie
  • Numărul De Model: UY2 conector scotchlok
  • culoare: Galben
  • Numele produsului: UY2 conector scotchlok
  • locul de origine: Zhejiang,China
  • Tip: Soctchlok conector

Bine ati venit pentru a vizita produs Electronic on-line store.

Notificare:

Pls vedea mesajul de mai jos înainte de a cumpăra acest produs.Multumesc.Cantitatea este de greutate.Poate mai sunt 2 buc mai mult sau 2pcs mai puțin.Noi nu-l suporta.Pls notă. (mai mult de 100buc)

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne întrebați în primul rând, vom răspunde la tine prima dată după ce a văzut

Descriere:

80buc/cutie,UY2(K2)Conector de Sârmă,cel Mai bun UY Blocare Comun Conector Pentru Cablu Telefonic liniile telefonice, liniile de rețea,transport gratuit UY2 conector de sârmă,sârmă două inline articulațiilor pe telefon picătură de sârmă de bronz cu fosfor, cu placat cu tablă conductoare,care va fi potrivit pentru sertizare instrument de demonstrat.Toate materialele este potrivit pentru funcționarea în tropic cu temperatura maximă de până la 80 Toate materialele utilizate în conectorii trebuie să fie non-toxic si dermatologic saft.Conectori nc-și păstreze electrial & proprietăți mecanice în raportul de încercare peste temperatura de lucru -30 la 70 și umiditate variază de la 0% la 85%.

Caietul de sarcini:

Unealta de sertizare:

Plată: să Ne accepte Alipay,Western Union,T/T,Toate marile crecit carduri sunt acceptați prin sesue de plată!Asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate ca persoana de contact,adresa,codul poștal și numărul de telefon atunci când completarea cumpărătorului informații.

Livrare: Vom trimite bunurile în termen de 7 zile lucrătoare după ce plata a fost confirmată.Dacă plata nu este disponibil, comanda dvs. va fi închis automat.Cumpărătorul este responsabil pentru orice asigurare ,probleme și care a provocat daune de serviciu de transport maritim astfel de accidente, intarzieri sau alte probleme.Pe langa cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor.Iar bunurile vor fi Marcate ca "cadou" sau "proba" pentru clearance-ul vamale ușor și mai puțin responsabil. (dacă doriți să declare mărfurile și alte nume de element, sau specificați o valoare pentru personalizat, vă rugăm să ne informați atunci când se face comanda în mod Normal,vom trimite produsele prin China post.Și vom accepta, de asemenea, DHL,Fedex,UPS,TNT,EMS ect.

Feedback-ul: Cumpărătorul e devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente De feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Se va lua doar 1 minut,dar 1 minut are extrem de importanta vitala pentru noi.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.Vă mulțumim pentru înțelegere!Vă mulțumim pentru intrebarea dumneavoastra.Scrie o recenzie

Produse similare