Etichete: anvelope anvelope changer, schimbător de anvelope, dle reed valve, tubeless, pneumat instrument, sanitare supapa, auto lift, lift auto, anvelope changer mașină de automobile, cilindri deja pcp supapa.

58.27lei 88.27lei
  • In stoc
  • m592


  • Tip De Material: Plastic
  • Tip De Element: Anvelope Instrumente De Reparare
  • Origine: NC(de Origine)

Toate măsurătorile se de mână, diferențele între 1-2 mm este permisă.Ar putea fi diferențele de culoare pentru bunuri cauzate de lumina sau monitor, vă rugăm să dați considerare.

Sigiliul este folosit cu supapa, după cum urmează.

1. Escrow este de preferat metoda de plata.T/T, Western Union, Money Gram sau altă metodă este acceptabilă, precum și.Vă rugăm să ne contactați pentru detalii suplimentare.

2. Plata integrală trebuie să fie procesate în termen de 7 zile de la comanda.În caz contrar, sistemul ia în considerare pentru ca nulă sau va fi anulată.

3. Asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate, cum ar fi persoane de contact, adresa, codul postal si numarul de telefon , unele țări impun codul fiscal, atunci când sunt depunerea în datele cumpărătorului.

Va vom trimite coletul cât mai curând posibil, în timp de procesare.Vă rugăm să asigurați-vă că vă scrieți numele complet și o adresă validă pentru comanda.

1. Oferim transport la nivel mondial, cu excepția unor țări și APO/FPO adresa.

2. Comanda va fi procesată în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adresa.Adresa dvs. de ordine trebuie să coincidă cu adresa destinatarului.

4. Serviciu de timpul de tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

5. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 60 de zile impotriva data plății. ,vă rugăm să contactați serviciul online.Vom urmări de transport maritim și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil.Satisfactia ta este pe primul loc.

Vămuire la țara de destinație este în responsabilitatea cumparatorului.Vă rugăm să verificați dacă comanda dvs. va apărea taxelor suplimentare de import, taxe sau alte obiceiuri legate de taxe.Taxe de Import, impozite sau alte taxe vamale vor fi colectate de către compania de transport maritim la livrare.Vânzătorul nu este responsabil pentru întârzierile cauzate de departamentul vamal în țara dumneavoastră.Costuri suplimentare sau pot apărea întârzieri în comerțul internațional.Ne exprimam speranta ca voi nu folositi motive menționate mai sus pentru cerere de rambursare sau de a părăsi negativ feed-back.

Să semneze coletul .Vă rugăm să verificați dacă parcela este în stare bună înainte de a semna și primi .Dacă coletul a fost spart sau furat, vă rugăm să-l respingă și să ne contactați.În caz contrar, toate pierderile și responsabilitățile vor fi permite de către cumpărător.

1. Toate produsele sunt inspectate înainte de expediere.Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziționarea, puteți face schimb de articole într-o săptămână și trebuie să ne contactați în termen de 24 de ore de la primirea de achiziție.

2. Transport maritim și de manipulare taxa nu este returnabila.Cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping.

3. Toate produsele returnate trebuie să fie în condiții originale, inclusiv cutie si accesorii.Oamenii defecte nu sunt garantate, cum ar fi rupt, zgârieturi și așa mai departe.

4. Produsele defecte trebuie să fie raportate și returnate la noi în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.

1. Vom lăsa feedback-ul pozitiv de la primirea de plată.

2. Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților.

3. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme de achiziție.

4. Dacă sunteți mulțumit cu achiziția dvs. și serviciile noastre, vă rugăm să vă rugăm dăruiește-ne cu feedback-ul pozitiv și de ansamblu detaliată vânzare rating de 5 stele.

5. Apreciem comentariile dumneavoastră.Comentariile tale sunt importante pentru succesul nostru în afaceri și progres.Scrie o recenzie

Produse similare