Etichete: anti purici, printre noi, robot de jucărie, astronaut jucărie, acțiune figur, conector ipad, nitend comutator, pisica de purici, câinele de purici, ceata masca.

23.61lei 30.68lei
  • In stoc
  • m575


  • Tip: De Buzunar, Multi Instrumente
  • Dimensiune: L
  • Origine: NC(de Origine)

Caietul de sarcini:

Tensiune de alimentare: 220

Putere: 1-3W

Gama de conducere: 70㎡

Pachetul include: 1*Acarianul îndepărtarea Descriere masina:

1.Există aproximativ 10 milioane de bug-uri pe pat și fecalele lor poate provoca febra fanului, ochi uscat, eczeme, acnee, tuse și rinită.Și se hrănesc cu sângele tău în timp ce dormi!

2.Eliminarea acestor dăunători periculoase fără a fi nevoie de a utiliza chimicale care provoacă cancer sau excesiv de modificarea setărilor curente de rutină!

3.Odihnă ușor, folosind , te protejează de efectele nocive bug-uri de pat, acarienii și insectele prin emiterea de ultrasunete si electro magnetic valuri atacul dăunătorilor nervos central si cel auditiv.Cea mai bună parte este că aceste valuri sunt complet inaudibil la ființele umane și animalele de companie!

4.Acest produs se bazează pe un microprocesor pentru a crea un scut în casa ta.Acesta emite ultrasunete soundwaves & impulsuri, care în mod aleatoriu de a crea digital secvențe care a preveni dăunători de reproducere si de alimentatie.Acest miracol dispozitivul va trimite rozătoare, insecte și alți dăunători de funcționare!

5.Acest produs, de asemenea, switch-uri frecvența mod constant, prevenirea acarieni de adaptare și imunizarea la o frecvență fixă.Ea are, de asemenea, un consum redus de energie și durată lungă de viață funcționare de până la 10 ani.Deci, nu aveți nevoie să vă faceți griji despre scump facturile de energie electrică sau înlocuirea dispozitivului după un cuplu de ani.

6.Credem că casa noastră este clar de astfel de lucruri, dar faptele spun altceva.După ospăț pe tine si copiii tai pielea, supt sângele tău deșeurilor este produs de acarieni care conțin dure otrăvuri care declanseaza inflamarea pielii, nasul blocat, eczeme, rinită, simptome de gripa, acnee, alergii, mâncărimi și alte probleme comune de sanatate....

Caracteristici:

1.Păstrează pat un loc sănătos pentru a se odihni.Elimină plictisitor acarieni, insecte și bug-uri de pat.

2.Chimice-gratuit și cu facilități antialergice respingător pentru bug-uri de pat și acarieni.Non-toxic și perfect pentru cei care sufera de alergii plus inofensiv pentru animale de casa sau copii.

3.Portabil.Un mic dispozitiv portabil, puteți lua cu tine atunci când călătoriți și în timpul nopților de cazare.

4.Simplu și ușor de set-up.Doar porniți-l și de a face bug-uri de pat cel de preocupările dumneavoastră.Scrie o recenzie

Produse similare