Etichete: oferte de ipad-uri canada, dean castiel inele, dean thomas tricouri, earl gray prajiturele, dean kpip revista, earinhs domnișoare de onoare, mai devreme ceas de buzunar, devreme ceasul aparatului foto, începutul anilor ' 60 costume.

35.95lei 42.81lei
  • In stoc
  • m556


  • Jucarii Tip: Catnip Jucarii
  • Origine: NC(de Origine)

1 buc Plastic USB Rulare animale de Companie Jucărie Minge Jucărie pentru Pisicuta

Descriere

Acest produs este un dispozitiv electronic de jucărie pisica, amuzant și creativ.Fabricat de înaltă calitate, material rezistent si durabil pentru mult timp de utilizare.Suprafață netedă, fără bavuri, stabil longevitate.Ele nu sunt ușor de a deteriora.USB de încărcare vă permite pentru a juca oricând și oriunde.Schimba automat direcția pentru a da animalele de companie mai distractiv.

Caracteristici

- Culoare: Alb.

- Material: Plastic.

- Dimensiune: 8x8x8cm / 3.14x3.14x3.14inch.

- Prevenirea pisici de a fi închis din greșeală, să se distreze toată ziua, astfel vă puteți simți în siguranță pentru a porni aparatul și lăsați-l cu pisica ta.

- Pisicile nu pot ajunge la motor, baterii, sau componentele interne pentru animale de companie joacă în condiții de siguranță.

- Neregulate de rotație se adapteze la cat de preferințe.

- Leagăn de pompom va capta atenția și Interesant cat curiozitatea, și vibrant lor de vânătoare natura.

- Vă veți bucura de vizionarea pisica au mult mai distractiv și păstrați-le de la a fi singur.

1 x jucărie animale de companieGhettochild2oo4
2021-01-20
3/5
Очень хлипкая игрушка. Пока собирали отвалился хвостик. Но это ладно, можно легко приклеить. Главное неудобство- соединять половинки шара тяжело, и он легко распадается при резком толчке.

Scrie o recenzie

Produse similare