Etichete: cupru cub, cub 10 mm l, ytriu, germaniu metal, metal rar, cub de tungsten, indiu, cub rubik, personalizate de metal cuburi, cuburi gri metal.

75.29lei 85.57lei
  • In stoc
  • m519


  • Tip: Instrument De Putere Părți
  • Cerere: Industriale Magnet
  • Forma: Bloc
  • Compozit: Pământuri Rare Magnet
  • Numărul De Model: Y
  • Material: Fonta
  • Utilizare: DIY acasă

Bine ati venit la magazinul nostru!

Suntem sinceri și de încredere vânzător.Toate imaginile sunt de la produse reale.Te rog doar licita cu incredere!

Satisfactia dumneavoastra este prioritatea noastră.Multumesc!!!!

Sunteți de cumpărare o singură bucată de Înaltă Puritate și YTRIUM metal cub.

Puritate: =99.9%

Partea cub lungime: 10mm

Dacă aveți alte întrebări despre acest produs.Vă rugăm să ne anunțați.Este plăcerea noastră să vă ajute.

Nota: fotografia atașată pentru referință.Îți vom trimite numai o singură bucată, atunci când, pentru o cantitate.

Principalele produse

Tabelul Periodic (Toate elementele cu culoarea albastru pot fi furnizate de catre noi)

Despre Transport

Oferim transport gratuit pentru majoritatea produselor.Unele sunt cu economie de transport, iar unele sunt cu express shipping.

Pentru economie de transport maritim, există mai multe opțiuni, inclusiv Moveclub.ro Standard de Transport maritim, ePacket, Coreea de Post, POS Malaysia, Linie Specială Yanwen, etc.Cele mai multe dintre pachetele pot fi livrate în termen de 10-35 de zile, dar pentru unele țări, economia de livrare poate dura până la 60 de zile (Brazilia poate dura 90 de zile).Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă putem fi de ajutor.

Pentru curierat rapid, FedEx IEIP, DHL, EMS, SF Expres sunt de asemenea disponibile.Exprima de transport maritim, de obicei, durează 4-12 zile pentru o livrare.

Dacă compania de transport maritim nu nava iterms pentru țara dumneavoastră .

Contactati-ne prin e-mail sau Ali TradeManager.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta !

După Vânzări și Feekbacks

După Vânzări și Feedback satisfacție și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.Încurajarea și sprijinul nostru continuu impuls.

Vă mulțumesc foarte mult!

cele mai bune urări!

1. Oferim transport gratuit pentru majoritatea produselor.Unele sunt cu economie de transport, iar unele sunt cu express shipping.

2. Numai urmărite de e-mail înregistrată vom folosi pentru comenzi.Numărul de urmărire va fi actualizat în ordinea sau în scopul de mesaj după transport.Puteți vedea informațiile de urmărire după câteva zile după numărul de urmărire post.Nu ezitați să contactați departamentul nostru de vanzari-persoana de ajutor dacă nu sunt în măsură pentru a urmări pachetul.

3. Pentru economie de transport maritim, există mai multe opțiuni, inclusiv Moveclub.ro Standard de Transport maritim, ePacket, Singapore Post, Coreea de Post, POS Malaysia, Linie Specială Yanwen, POST NL, Turcia Post, etc. Cele mai multe dintre pachetele pot fi livrate în termen de 10-35 de zile, dar pentru unele țări, economia de livrare poate dura până la 60 de zile (Brazilia poate dura 90 de zile).Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă putem fi de ajutor.

4. Pentru curierat rapid, FedEx IE&IP, UPS Saver&Accelerate, DHL, DPEX sunt cele mai utilizate.Moveclub.ro Premium de Transport, EMS, Yodel, SF Expres sunt de asemenea disponibile.Exprima de transport maritim, de obicei, durează 4-12 zile pentru o livrare.

Pentru magneți, poate dura 1-2 zile.

5. Ca să magneți, ele nu sunt prietenoase pentru transport aerian, care ar putea fi refuzat de aeroport verificare de siguranță.Pentru a evita accidente și întârzieri, am putea alege diferite metode de livrare, cu ce te indicat în comandă.Și am garanția că noul transport vom folosi nu vor mai lent decât ceea ce ai ales.

1. Vă rugăm să ne lăsați 5 stele DSR opiniile, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre.

2. Dacă nu există nici o problemă cu logistica sau produse, vă rugăm să asigurați-vă că să ne contactați înainte de a părăsi feedback negativ sau ridica litigiu.Avem complet post-vânzare de servicii de sistem la dispoziția dumneavoastră tot timpul.Comunicarea cu noi este întotdeauna cel mai bun și cel mai rapid mod de a rezolva o problemă.

3. Există întotdeauna o cale de a rezolva o problemă de comunicare și înțelegere reciprocă.Ne puteti contacta prin oricare dintre moduri de mai jos:

A. Prin intermediul Moveclub.ro Mesaj sau Pentru Mesaje

B. Prin Intermediul Comerțului Manager

C. Prin intermediul e-Mailuri sau alte contacteScrie o recenzie

Produse similare