Etichete: pc-switch-uri de putere, 120mm cpu fan pwm, raluca cpu fan, lg cooler ventilator, cooler ventilator master, 4pin fan splitter, cooler cpu, 3 cooler-pc, placa de baza pc, hub usb.

12.38lei 20.65lei
  • In stoc
  • m442


  • Certificare: NICI unul
  • Pachet: Da
  • Dimensiune: 70x45x15mm/2.76*1.77*0.59 în
  • Tip: Cablu De Extensie
  • Origine: NC(de Origine)
  • Produse De Stare: Stoc
  • interfață linie de: Mici 4Pin PWM
  • Numărul De Model: Adaptor

Placa de baza de la 1 la 10 4 Pin PWM Cooler Fan HUB Splitter Extensia de Alimentare 12V Soclu Viteza PC, Adaptor Controller

Caracteristică:

1. Extinde 10-pin ventilator cu 4 pini interfață pentru a rezolva lipsa de placa de baza interfață și centralizarea prelucrării fan fire.

2. PWM de interfață este conectat la CPU fan interfață de placa de baza, iar roșu este interfață dedicată pentru CPU fan (cu viteza funcția de măsurare).Interfața negru este un PWM convenționale fan interface (nici de măsurare a vitezei de semnal, dar nu afectează funcția PWM).

3. Sursa de alimentare poate fi alimentat direct de la sursa de alimentare, care poate reduce sarcina de presiune pe placa de baza.Temperatura de comandă PWM este separat conectat la placa de bază și sursa de alimentare și controlul temperaturii sunt corecte.

4. Domeniul de aplicare: potrivit pentru 12V placa de baza 3pin / 4pin ventilator, 3pin fan poate fi, de asemenea, folosit, dar plug-in pentru a rula la viteză maximă, pentru că 3pin fan nu are PWM de reglare a vitezei

5: spate hub PCB bord are 3M adeziv, care este convenabil pentru lipirea într-un loc plat.De asemenea, vine cu un tambur fix gaura (produs vine cu un 40cm lung PWM de control al temperaturii prin cablu)

Caietul de sarcini:

Tip: Mare 4D portul de alimentare, SATA de alimentare (opțional)

Interfață linie: Mic 4Pin PWM

Dimensiune: 70x45x15mm/2.76*1.77*0.59 în

Note:

1. Evita măsurare a vitezei confuzie, îngheață, și multi-canal interfață prelungit cu o interfață arată doar viteza de măsurare de unul dintre fanii!

2. Acest produs este un PWM regulator de viteză.Funcția sa este de a extinde un singur placa de baza e cu patru pini port în mai multe porturi pentru unificat de reglare a vitezei.Dacă ventilatorul este un 3-pin fan, puteți, de asemenea, conectați-l în, dar nu se poate atinge de control PWM viteza!

1 X HUB Splitter

1 X 4 Pini Cablu De Conectare

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

7. Timp De Livrare:

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii.În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM ISSUEA RESTITUIRE SAU de ÎNLOCUIRE pentru tine.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Moveclub.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

GARANȚIE EXPIRAT.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Moveclub.ro!

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important.Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!Scrie o recenzie

Produse similare