Etichete: valorile testului acvariu, acvariu no3, rezervor de pește de testare, test rapid, acvariu de apă de testare, pesti de acvariu live, test apa acvariu, tester apa acvariu gh, tetra test nh3, kh test.

15.34lei 20.18lei
  • In stoc
  • m393


  • Numărul De Model: hârtie de testare

Puncte:

1、5-în-1 de Testare a Apei: Total, Clor Liber, pH, alcalinitate totală, duritate totală, apă test rapid, oferă rezultate într-o chestiune de secunde

2、Sănătate: benzi de Testare sunt Potrivite pentru apa potabila, acvariu, rezervor de pește, piscină și SPA, industriale, apă, lac, apă termală de testare.

3、Ușor de utilizat: Baie cu apă potabilă hârtie de testare în apă pentru2 câteva secunde, țineți-l în aer timp de aproximativ 15 ani,apoi ajustați culoarea de sticla pentru a obține înapoi la lectură.

4、Uz medical apă potabilă benzi de testare pentru a testa standardele de calitate a apei.

5、Ușor de transportat: 50 de piese, calitatea apei ar trebui să fie testate săptămânal, apă potabilă benzile de testare sunt usor de manevrat chiar si pentru incepatori.

Caracteristici:

1.5-în-1 de Testare a Apei: Total, Clor Liber, pH, alcalinitate totală, duritate totală, apă test rapid, oferă rezultate într-o chestiune de secunde

2.Sănătate: benzi de Testare sunt Potrivite pentru apa potabila, acvariu, rezervor de pește, piscină și SPA, industriale, apă, lac, apă termală de testare.

3.Ușor de utilizat: Baie cu apă potabilă hârtie de testare în apă pentru2 câteva secunde, țineți-l în aer timp de aproximativ 15 ani,apoi ajustați culoarea de sticla pentru a obține înapoi la lectură.

4.Utilizarea profesională, sănătate, apă potabilă benzi de testare pentru a testa standardele de calitate a apei.

5.Ușor de transportat: 50 de piese, calitatea apei ar trebui să fie testate săptămânal, apă potabilă benzile de testare sunt usor de manevrat chiar si pentru incepatori.

Caietul de sarcini:

Material: PET

Cantitate: 50BUC

5 elemente de testare:

Clor Total test intervalul 0 ~ 10;

Liber de Clor (clor liber) test intervalul 0 ~ 10;

PH-ului (pH-ului), gama de testare 6.8 ~ 8.4;

Alcalinitate totală (total alcalinitate) test intervalul 0 ~ 240;

Total Hardness test intervalul 0 ~ 1000;

Domeniul de aplicare: Adecvat pentru testare de apă potabilă, acvarii, acvarii, piscine și spa-uri, iazuri, apă termală, etc.

Metoda De Testare:

1. Lăsați-reacția zonă de banda de testare în soluția de testare pentru 2 secunde, scoateți banda de testare, și puneți-l plat.

2. Comparați citirea cu card de culoare după 15 secunde.

Notă:

1. Nu atingeți zona de încercare de reactiv de striptease.

2. După îndepărtarea benzi de testare, să păstreze restul de benzi de testare sigilate și protejate de lumină.

Lista De Ambalare:

1*Sticlă de Apă Benzi de Testare

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO) 2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. 3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. 4. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 60 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului! 6. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.Hahatunx3x
2020-09-28
5/5
ok
Olesyalatypova
2020-10-22
5/5
OK

Scrie o recenzie

Produse similare