Etichete: motor fără perii, apm 2.6, cadru de drone de mare, kit quadrocopter, zbor drone controller arduino gps, kit drone apm, universal diy componente kit, f4 quadrocopter kit, apm telemetrie, motor rc.

442.16lei 514.15lei
 • In stoc
 • m38


 • 521: 366212
 • Material: Metal
 • Patru-wheel-Drive Atribute: Montaj
 • Pentru Un Tip De Vehicul: Elicoptere
 • Upgrade Componente/Accesorii: Cadru
 • Nume De Brand: jmt
 • Control De La Distanță Periferice/Dispozitive: Controler De La Distanță
 • Instrument De Consumabile: Chit clasa
 • RC Piese si Acc: Componente Auto

RM1641845738474246

Pachetul include: X4M380L fibra de sticla Cadru *1 în sensul acelor de Ceasornic Motor fără Perii *2 Contra-sensul acelor de ceasornic Motor fără Perii *2 30A Brushless ESC Controler de Viteză *4 9443 Elice *2 KK Conexiune Bord *1 APM2.8 de Control al Zborului *1 6M GPS cu Busola *1 3.5 mm Conector Bullet *12 20cm Cârlig și Buclă Bandă de Fixare *1 T Plug Conector de sex Masculin Silicon Sârmă *1 5pcs 10cm Servo Receptor Extensie a conductorului de Cablu*1 GPS Pliere Antena Mount Titularului*1

Notificare:

Înainte de a putea configura APM, va trebui să conectați mai întâi de toate împreună.Acest ghid vă va arăta toate cablurile și piesele de care ai avea nevoie pentru a se conecta la APM.

Tipic Quadcopter Layout

Vă rugăm să rețineți ilustrația de mai Jos evidențiază o (TIPIC) de instalare.Acesta conține echipamente opționale, inclusiv o Camera Gimbal și o Baterie Monitor si se utilizeaza un ESC prin cablu "Y" conexiune de putere, mai degrabă decât puterea de placa de distribuție comune pentru mai multe MultiCopters.

1. Conectarea motoarelor și RC viteze

Privire de ansamblu asupra conexiunilor pe Ardupilot Mega v2 bord

Notă: instrucțiunile de mai jos sunt pentru regulat RC receptoare cu PWM de ieșire (un singur cablu pe fiecare canal).Dacă utilizați un "PPM" receptor (un singur cablu poartă toate canalele), urmați instrucțiunile .

Înainte de a putea configura Arducopter, va trebui să conectați mai întâi de toate împreună.Acest lucru este destul de ușor.Aveți nevoie pentru a conecta RC receptor pentru partea de Intrare de bord.Puteți folosi cabluri incluse cu Arducopter Kit, sau dacă utilizați un alt cadru, puteți utiliza cabluri, sau femeie la femeie servo cabluri

Conexiuni între RC receptor și Ardupilot Mega v2 bord

Dacă utilizați femeie la femeie servo cabluri, sol (negru) fiecare parte a conectorului trebuie să fie în afara de bord, semnalul (alb/portocaliu) trebuie să fie în interior așa cum se arată mai jos.

Conectarea cu conectori drept

Conectarea cu unghi drept conectori

Dacă utilizați un multi-pin conector care a fost inclus cu Arducopter Kit-ul, conectați-le așa cum se arată mai jos

Partea de intrare pentru receptor RC

Partea de ieșire a PDB

Vă rugăm să rețineți, că ESC, conectori ar trebui să fie conectat la partea de ieșire, este recomandat să utilizați numai puterea de la unul din ESC-i.Acest lucru poate fi dune de tăiere firul roșu pe toate, dar unul dintre ESC, sau prin folosirea unui adaptor special. 2. Conectarea ArduCopter motoare

Încă o dată, dacă utilizați un Arducopter Kit, cu PPB, atunci tu dont trebuie să vă faceți griji despre acest lucru, dacă sudat totul corect ca motoarele sunt atribuite corect pini cu cabluri de curent conectat în pasul anterior.Cu toate acestea, va neet să asigurați-vă că motoarele se rotesc în direcția corectă.Imaginile de mai jos prezintă posibile arducopter configurații cu motor corect orientarea

Sfat rapid: Dacă motorul nu se învârte în direcția corectă, pur și simplu a comuta poziția de vreo două ESC-motor de fire.

Arducopter Quad

Arducopter Tri

Arducopter Hexa, Octo, și Y6

Arducopter OCTA QUAD (X8)

Conectarea unui Roll-Tilt Camera mount

3. Conectarea Senzorilor Opționali

Sonar - Telemetru Cu Ultrasunete

AC2 sprijină MaxSonar linie de sonare pentru nivel scăzut altitudine ține și în viitor de evitare a coliziunii.Sub 10 metri sonar este utilizat în principal pentru a altitudinii.Mai sus de 10 metri, senzor barometric este folosit.GPS-ul nu este necesar pentru a altitudinii.

Conectați-vă Senzor Ultrasonic la A0 port de Ardupilot Mega v2 bord

Sonar senzorii sunt destul de sensibile la zgomot, adăugând ceva ca un ferită sufoca de cablu ar putea ajuta.Cel mai important este de a monta sonarul departe de alte electronice, cum ar fi ESC, sau wireless module de telemetrie.

Posibile Cauze ale sonar Interferenta

Electrice zgomotul cauzat de către Ces, Servo, de comutare sau de BEC e pe același circuit ca și Sonar

CEM radiatii de la motoare electrice, fire de motor, ESC sau Xbee.

Zgomot acustic de la elice

Vibrații de motoare, elemente de recuzită, etc.

Fluxul Optic Senzor

Fluxul optic senzor este utilizat pentru a îmbunătăți poziția ține precizie de arducopter.Acest senzor este susținută de Arducopter 2.6 și mai sus.

Conectarea optic senzor de debit pentru a APMv2

Putere, GND, NCS ace ar trebui să fie atașat la A3

MISO, MOSI si SCLK ace ar trebui să fie sudat direct la pinii prezentate mai sus

Default montare obiectiv este îndreptat în jos, ace înainte

O idee bună pentru a fixa firele cu unele legături de cablu astfel încât acestea nu se rup de-a lungul timpului

Cum să vă conectați la fluxul optic senzor la ardupilot mega bord.Asigurați-vă că pinii sunt cu care se confruntă înainte

Acum, că totul a fost conectat totul următorul lucru pe care să faceți este să configurați arducopter firmware-ului pentru rama.

Vă mulțumesc pentru tine pentru a alege produsul nostru , ne sunt de încredere ,dacă aveți orice întrebări ,vă rugăm să ne mesaj liber , ne-ar dori să încercați cele mai bune noastre pentru a rezolva problema .Scrie o recenzie

Produse similare