Etichete: viața comutator, uaz jaluzele, comutator wifi, cortina motor, fondul pentru petrecerea de ziua, av switch-uri, ușa tuya inteligent, declanșator comutator, orb cu role, orvibo zigbee cortina.

65.56lei 93.67lei
  • In stoc
  • m284


  • RF de la Distanță Frecvență: 433 MHz
  • Tensiune: 110-240V
  • Modul De Conectare: Zero Linie,Linie De Foc
  • Numărul De Model: 1527
  • baterie de control de la distanță: Bateria nu este inclusă ai nevoie de un auto-cumpărare
  • Putere: Maximum Power

Descriere:

100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate!

1.RF+WiFi Touch Panel Cortina Întrerupător :

Cu puternic funcționale inteligente cortina comutator,suntem cu ușurință capabil de a transforma casa într-unul inteligent.Control inteligent perdele noastre într-un mod mult mai ușor și mai inteligent.RF de la distanță și de control manual perdele opțional.Mai important,unul de la distanță este în măsură să controleze un grup de smart switch-uri cortina.În plus,se poate lucra cu smart cortina motor sau cu role obturator pentru a realiza automatizare pentru toate perdelele de la domiciliu.Pur și simplu adăugați nuanțe motorizate sau alte dispozitive similare pentru casa ta inteligent cu Smart Cortina Motor!(Notă:perdea de motor nu este inclus in pachet.)

2.Control de Oriunde :

Controlul perdele oricând și de oriunde cu telefonul dvs. folosind Smart Life "APP".Cortina automat atunci când sunteți departe de casă.Ce e mai mult,noua versiune de actualizare a cortinei comutator sprijină backlight off on APLICAȚIE,oferind mult mai umanizat de operare inteligent design pentru stilul de viață inteligentă.

3.Hands-Free Control Vocal :

Compatibil cu Amazon Alexa si Google Acasa, la vocea ta perdele, permite un mod mai inteligent și mai convenabil de viață prin eliberarea de mâinile tale.

4.Multi-scenariu de Potrivire :

Se potrivesc diferite tipuri de perdele, cum ar fi jaluzele/rulare jaluzele/jaluzele.Instalați Inteligent Cortina a Comuta într-o mulțime de locuri, cum ar fi birou/ studiu/ dormitor/ living ect., chiar controla Tent în curtea ta.

5.Programe Și Numărătoarea Inversă :

Setați programul pentru a controla perdele pe propriul calendar.Automat deschide cortina la timp, ridică-te și închide cortina când te duci la culcare.Atunci când ia un pui de somn, setați o numărătoare inversă pentru a deschide perdelele pentru a vă trezi.

ATENȚIE:La Distanță Poate Funcționa Numai cu RF+WIFI Cortina Comutator.

Caietul de sarcini:

Cortina Întrerupător:

Tensiune de lucru:AC 100-240V 50/60Hz

Putere maximă:≤1000W

De Energie În Modul Standby:≤0,5 W

Temperatura De Lucru:0-80 ° C

Protocol WiFi:IEEE 802.11 b/g/n

Modul De Conectare:Zero Linie ,Linie De Foc

RF de la Distanță:

Frecventa:433 MHz

Standard Cod:1527

Comunicare Wireless:RF

( Bateria nu este inclusă în pachetul de listare,ai nevoie de un auto-cumpărare.)

Pachetul Inclus:

Cortina Comutator*1

RF de la Distanță*1

Ghid De Utilizare Instalarea*1Holly Rose
2020-08-26
3/5
The panel design is not the same as the images. Circles are bigger. Also, the circuit inside looks a different version than the ones I ordered previously. New Tuya chip
Irinam 1996
2020-12-05
1/5
Not the right product. Received instead a wifi + RF switch instead of a curtain opening and closing control.
Albekhov541p
2020-09-07
1/5
ordered one thing and got other, half of instruction missing and wired doesn't seems to be working in any configuration, bad product

Scrie o recenzie

Produse similare